Prefabrik Ev

Wiki Article

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Yapıda kullanılan çeliğin kalitesi ve kalınlığı, duvar kalınlığı ve panellerde kullanılan malzemenin niteliği, çatı izolasyonu, kullanılan pencerenin serisi gibi unsurlar prefabrik yapılarda fiyatı etkiler.

Karmod Kabin: Karmod bekçi kulübesi kalitesi ve konforuyla kabinde ilk tercih edilen hazır yapı konumuna sahiptir.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında present day tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Prefabrik ev alırken önce bizim youtube, instagram ve facebook sayfalarımızda bulunan müşteri yorumlarımızı evlerin detaylı videolarını izlemenizi müşterilerimizle instagram ’da yaptığımız prefabrik ev soru cevap canlı yayınlarını izlemenizi tavsiye ederiz sonrasında tüm bilgiyi edindikten sonra Kocaeli Gebze’de ki Türkiye’nin en büyük prefabrik ev fabrikamıza ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça prefabrik ev konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. prefabrik ev modelleri Yerleşim alanı ve approachına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede prefabrik ev bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Kampanyalı Prefabrik ev fiyatları her firmada özellik olarak değişmektedir. Fakat biz firma olarak diğer firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde two.

Maliyetler standart prefabrik ev fiyatları olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Hazır satılık prefabrik ev modellerini tercih edebileceğiniz gibi kendi isteklerinize göre bir model de tasarlatabilirsiniz. Aynı zamanda prefabrik evlerde ses ve ısı yalıtımı da mümkün olduğu için dağ veya bağ evinizde iklim prefabrik ev modelleri şartlarından etkilenmeden konforlu bir şekilde yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

Report this wiki page